Over Le Feu

Le Feu is een Deens bedrijf dat bio-haarden van hoge kwaliteit produceert, met de nadruk op Deens en Scandinavisch design, passend bij de moderne woning. ”Le Feu“ is Frans en betekent gewoon “vuur”, wat verwijst naar de warme, gezellige en romantische sfeer die bij een open haard heerst.

Al meer dan 25 jaar zijn wij betrokken bij de haarden-industrie, daarom hebben wij de ambitie om een milieuvriendelijke open haard te ontwikkelen voor de milieubewuste consument. 

Wijwillen geen compromissen sluiten op gebied van kwaliteit, veiligheid en design. Onze grote passie voor design, inrichting en vuur is een van de hoekstenen van onze innovatieve producten. Onze selectie spreekt daarom ook de meeste consumenten aan. Het was nog nooit zo makkelijk om te genieten van een echte open haard in huis, op het balkon of in de tuin en het is daarbij ook een milieuvriendelijk alternatief.

Onze designs zijn geproduceerd volgens de wereldberoemde Scandinavische principes waarbij de combinatie van functionaliteit en tijdloze esthetiek centraal staat. Deze twee zaken komen samen als een eenheid die minimalisme uitstraalt en iets zachts, gezelligs en elegants toevoegt aan elke ruimte. Onze haarden zijn bijna zwevend, wat een magisch gevoel geeft.

Le Feu bio-haarden hoeven niet eerst geïnstalleerd te worden. Het duurt slechts ongeveer 10 minuten vanaf het uitpakken van het product tot je kunt genieten van het speelse vuur en de mooie esthetiek.  

 
 
Copyright © 2017-present Le Feu, Inc. All rights reserved.